Tuesday, October 8, 2024

Herrenwald - Centurion

Centurion (Herrenwald, Slovakkia) prk 0,5 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri liigimmääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Session" ja hinnang 3,55 l.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "A hop-packed, low-level Session IPA that's refreshingly refreshing on these steamy summer days"

Keskmist kasvu purk, efektselt-abstraktselt sinine kujundus. Valge vaht täidab alla poole klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on nõrgake, kuid siiski greibiselt IPA'ne

Esmamekk on kerge kehaga ja tugevmõrune. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, greibine, veidi seebine ja vaigune. Lõppmaitse muutub veidi magusamaks jasamas mõrkjamaks ning vana männivaigu võrdluspilt muutub järjest kohasemaks. Järelmekk - magusakas-hapukas, kusjuures alguses suurte munadega mõru kukub nagu mutiauku ja kaob, selle asemele tekib õnneks aga vähene vürtsikas õhetus.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga HEA TASEME rüübe. Session IPA'na täiesti kvalifitseeruv, vältides selle stiili tüüpvigu, aga erilist vaimustust kah ei tekita
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment