Monday, October 14, 2024

Pühaste - Maria

Maria (Pühaste, Eesti) pdl 0,75 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Wild Ale - Other" ja hinnang 3,93 punkti

Tootjainfo: "Combination of blushing raspberries and yeasts isolated from fruits have created a community of flavours where fresh picked berries mingle with lingering jammy notes."

Suur pudel, traatkinnisega kork-kork, nipernaadilik sildikujundus. Vähene kollakas vaht kaob hetkega. Õlle värvus - mudruset oranž. aroom - farmhousilik maalähedus, loomakarvad ja käärinud marjad koos tubli annus mineraalse kuivusega.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja kuivhapu. Keskmaitse - valgeveiniäädikas, kuiv kui kurat. Lõppmaitse - rohelised karged antonovkad. Järelmekis ilmneb ka kerge vihje kuivale vaarikale, kuid seda üllatavalt leebel moel

ÜLEVÕLLIKAS kolmpoolkäändeline kuivakuradiline keelekortsutaja. See pärm, mille pruulmeistrid on suutnud üles äratada, on ära söönud kõik suhkrud ja ka vaarikad selles õlles, ilmselt ka pruulmeistri ketsid ja lähimast koerakuudist kauakasutatud madratsi.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment