Monday, May 6, 2024

Pinta - Beer Club: Nice Clue

Beer Club: Nice Clue (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 89 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,83 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! We have a tip for you – in this hazy, semi-dry and slightly bitter IPA you will find everything that boosted the success of beer revolution all over the world."

Keskmist kasu pudel, arusaamatu kujundus. Erkvalge vaht täidab alla poole klaasist, kuid on hõre ja mitte eriti püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on värske, mahlane, tsitruseline-mandariinine ning kergelt vaigune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna jõuliselt hapu-mõru. Keskmaitse rõhub rohkem magusale ja vaigusele mõrudusele. Lõppmaitses hakkab humal tasapisi hammustama ja tsitruseline hapukus teeb comebacki, nüüd laimilikumas võtmes. Järelmekk - mõnusalt ja kargelt mõru-magus, apelsinikoorene ja greibiseemnene.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-mõru-magus-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru buketiga ÜBERtaseme rüübe. NEIPA välimusega, AIPA olemusega, hea krõmps suutäis
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment