Sunday, November 25, 2012

La Trappe Quadrupel


La Trappe Quadrupel (De Koningshoeven). pdl 0,33 l. alc 10,0%. liigimääratlus - noh nagu nimigi ütleb - quadrupple ehk eriti kange hele eil. See õlu antud juhul on nö alammäära peal, sest sedasorti õllede kangus algab 10 kraadist.

Noobel reljeefpudel klassikalise-kloosterliku sildiga. Kõrge valge vahumüts muutub aja jooksul suuremulliseks, kuid kaob väga aegamisi, haakides end nagu liimituna seintel ... see õlu PEAB hea olema! Õlle värv - oranžika helgiga helepruun.


Aroom on lihtsalt uimastavalt hea! Päikesesoojad heledad viinamarjad, pehmed kuivatatud virsikud, viigimarjad, datlid ... lausa uskumatu puuviljakorv vaatab siit klaasist vastu! Ojaaaaa, soe ja sume on see lõhnalaine, mis kleebib sind klaasi külge, unustades kõik muu.

Maitse!!! Juhhuu, kui MAITSE see on! Juba esmamekk kõlab jõuliselt kui džunglitrumm. Kange, jah seda ta on. Kuid soe, pehme ja pööraselt veetlev nagu kuumaverelise kõhutantsijanna puusapööritus ... kõik maitsehelmed löövad su suus tilisema! Keskmaitses lisndub siia juba vähem, noh sellist esmalaksu ei saagi väga üle trumbata. Väga head ja ehedad linnased, kohe koormaga linnaseid, mille suhkrud on korralikult lahti löödud ja õilsamate pärmisortide abil muudetud gurmaani märjaks unenäoks. Järelmaitses piitsutab kanguse piits takka kõiki mõeldavaid pehmeid ja kreemikaid puuviljakoogiseid maitsehelinaid, mida siin põhjamaal on võimalik ette kujutada.

See pole õlu, see on nauding pudelis! Ogaralt maitsev ja samas nii sametjas, ilma teravate nukkideta ning teisalt nii kõikehaarav. Maitsetsikaadide parv saeb oma juubeldavat öist muusikat mu suulael.

Supertiheda kehaga, raske ja õlise paletiga Õlu, mida ei tohi varjutada mingi muu söögi või joogiga. Sõbrad, võtke see aeg ja lülitage enda kõigest ja kõigist välja, võtke see õlu ja nautige ühte Tõeliselt Head Hetke!
-------
pilt siit

No comments:

Post a Comment