Tuesday, March 18, 2014

George!

George!   (Mikkeller Taani). pdl 0,33 l. alc 12,12 %vol. liigimääratlus: imperial stout. Ratebeeris hinnag 100 ja beeradvocate'is 90 punkti!!!

Tootjainfo: "Ever been punched in the face by a beer? Our pal George offers anyone willing to try, a thick and oily fist right to the nose."

Väike lihtne pudel, tuhm-tume-triibuline silt. Tökat-tume vaht kerkib aegamisi sõrmepaksuse kihina, olles megatihe ja püsiv. Õlle värvus ... noh mis siin ikka rääkida ... no must noh, M-U-S-T! Aroom maitseb nagu oivaline värskelt-röstitud ja -jahvatatud kohvi, millesse on tilk brändit sisse tilgutatud. 

Esmamekk on otsustavalt tihe ja kindlameelselt mõrkjas nagu neegersõdalane. Keskmaitse paneb lausa niutsuma - su keelt ründab nüüd enam mitte üks ... ei see on terve suguharu bantusid või misiganes hõimust pole need uljad ja vaprad sõdalased, torkides su keelt kohvilikööri sisse kastetud odadega ning kallates üle sulašokolaadiga. Lõppmaitse ... seda õlut peab mäluma, kas teate! ... see on raske ja jõuline nagu suguharupealik, kes peab olema võimeline vastu hakkama nii valgele närukaelast orjakauplejale kui ka kolmele oma parimale võitlejale, sest nii näeb ette tava! Järelmekk mõjub suisa soolakas-kohviselt, mõrkjalt nagu raske saatus, mille tõi neile valge mees oma ahnuses. Kuid teate mis, see on ka meile paras ... sest nüüd me peame jooma siiiihandset õlut! :)

Oikurjakuiraske kehaga, kookospalmiõliselt viskoosse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-mõrkja buketiga KOSMILINE RÜÜBE! Seda ei ole mõistlik pakkuda ilma hoiatamata ja ilma klaasitäie külma veeta.
--------
pilt siit

No comments:

Post a Comment