Tuesday, May 3, 2016

Geezer


Geezer (Kingpin, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Foreign Stout" ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo (google tõlke vahendusel): "Irish Espresso Stout - foreign extra stout with the addition added at the stage of brewing espresso with a uniform Brazilian coffee varieties Yellow Bourbon. The aroma and flavor complements the aroma of vanilla Bourbon and aging of flakes oak whiskey, a moderate amount of lactose beer adds a little softness."

Keskmist kasvu pudel, punahabemeline iiri siga :) Pruun vaht täidab ligi pool klaasi ja püsiv väga kaua, haakides end ka kenakesti klaasiseintele. Õlle värvus - vähese punase helgiga must.

Aroom ... mmm ... kohvi. No kohe sulnilt kohvine, mõrkjas-hapu röstiga hea kohvi ... tagaplaanil on tunda ka röstlinnaseid.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse on hapukas-mõrkjas, kohvine, veidi kreemine ja röstleiva taoline. Lõppmaitse on hapukas-magusakas, kohvikaramellikommide taoline, selline ... kuidas öeldagi ... kodune ja armas :) Järelemekk on pehmelt mõrkjas-vürtsikas, veidi puidune ja pähkline.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Väga hea kohvi on kohtunud iiri stoudiga ja saavutanud päris mõnusa tasakaalu. Pakkuda koos suitsujuustuga.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment