Tuesday, October 11, 2016

Voilà!


Voilà! (Edge, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Golden Ale/Blond Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "An elegant, light Belgian Blonde ale that balances delicate spiciness and earthiness with some soft fruit aromatics. Light bodied with medium to high carbonation."

Väike lihtne pudel, õieline sildikujundus. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht püsib päris kenakesti. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on leebelt magusakas, õrnalt tajud küll belgialikku vürtsikust, kuid ninataju meenutab pigem laager- kui eiltüüpi õlut. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, nüüd juba rohkem eililiku olekuga. Lõppmaitses tuleb esile puuviljast kuid ebamäärast hapukust. Järelmekk on karge ja vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga täiesti OK tasemel rüübe. Ükski maitseetapp ei tekitanud erilist emotsiooni, kuid kokkuvõtteks sai mõnusalt karastav klaasike. Paras pakkuda kergema lõunasöögi kõrvale.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment