Monday, July 2, 2018

Summer


Summer (Koch, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Kochi pruulikojas valminud käsitööõlu, milles põimuvad pinnapärmiga kääritatud virde linnaselisus ja vahuveinipärmiga kääritatud mustsõstra marjasus."

Väike lihtne pudel, kirjuvõitu sildil hipibuss ja tõmmu piiga. Roosakas vaht täidab 90% klaasist ja püsib hõredalt, ent kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroom on põnevalt veinine ja marjane, hapukas ja mahlane.

Esmamekk mõjub hapukalt ja uskumatult kergelt, peaaegu kaalutult. Keskmaitses seguneb tugev, ootamatult intensiivne linnasemagusus ja mõrkjas-mahlane sõstratoon. Järelmekk muutub kuivemaks, hapukas-mõrkjaks, meenutades marjaželeed pehmel muredal biskiivkoogil. Järelmekk taandub taas sulgekergeks, marjakestade vähene parkiv kuivus suudab selle siiski üsna meeldivaks muuta.

Feonomenaalselt kerge kehaga, ülemäära karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga väga hea taseme rüübe. Kerge ja mänguline, mõnusalt hapukas ja mahlane ... oivaline suvejook. Kochi pruulikoda hakkab vaikselt pruulimiskunstile pihta saama :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment