Friday, September 14, 2018

AK-4


AK-4 (SNCO, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "AK-4 on pale ale tüüpi õlu, mis on stabiilne, usaldusväärne ja sobib hästi ka pikemateks distantsideks nagu AK-4 ise."

Väike lihtne pudel, militaarsel sildil kuuliprits :) Valge hõre vaht täidab enamiku klaasist kuid ei püsi kuigi kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom lihtsapoolselt magusaka-mõrkjas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on karamelline ja magusamasse külge kaldu. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja kuivemaks. Järelmekk on mõrkjas ja õrnalt ning meeldivalt vürtsikas.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Lihtne, kuid heas tasakaalus ning ilma ühegi otsese veata joogipoolis.

Seni proovitud kolmest õllest selle uue pruulikoja toodangust on see kõige parem. Turunduslikult on koda võtnud endale hea taktika - militaristid teevad militaarset õlut. Kuid pruulioskuste osas on poistel veel kõvasti õppida ja harjutada. Proovige mõnede meistrite käe all veidi õpipoisi ametit pidada, pruulirahvas on reeglina lahke ja sõbralik, abi osas ei pirtsuta. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment