Thursday, December 20, 2018

Redneck Ale


Redneck Ale (AF, Venemaa) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice / Herb / Vegetable" ja hinnang 62 punkti. Untappd ütleb "Pumpkin / Yam Beer" ja hinnang 3,79

Tootjainfo: "Liquid pumpkin pie. First pumpkin ale microbrewed in Russia and officially presented on November 3, 2012. Pale malt, hand-crafted brown ale malt, Long Island Cheese pumpkin, brown sugar, Northern Brewer and Cascade hops, pumpkin pie spice selection (ginger, cinnamon, nutmeg, allspice).
IBU 30"

Väike purk, sildil konföderatsiooni lipp. Sõrmepaksune tumekollane vaht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - tuhmilt kuldpunane. Aroomis on tõepoolest kogu see kõrvitsavürtside segu, aga lisaks ka peotäis kuldseid rosinaid.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja intensiivset magus. Keskmaitse tasakaalustab selle magusa rosinapüree mõrkjama muskaatpähkli rohkusega. Lõppmaitse on sametiselt kõrvitsapehme, samas mõnusalt ja mahlaselt hapukas, justkui oleks siia hulka ka sutsakas veini või kolm tika veiniäädikat pandud. Järelmekk annab vürtsikalt aimu kaneelist ja õhetades ingverist.

Keskmisest raskema kehaga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe. Üks kurjama hea kõrvitsa-ingveri-õlu. Alguses liigse magususega ehmatav jook loksub hiljem kenasti paika ja üllatab võimsapoolse, kergelt ehk ülevõllika-poolse maitsevõimsusega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment