Thursday, February 21, 2019

Creamy Carousel


Creamy Carousel (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Berliner Weisse" ja 3,89

Tootjainfo: "Collab with Spike Brewery. A tart raspberry party with strong citrus notes from the lemongrass and a spicy touch from the lime. Get on the carousel."

Väike lihtne pudel. Sildil keerleb punases pöörises vaarikaid, õisi, laimi ja mida kõike veel. Tumeroosa vaht täidab pool klaasi. Õlle värvus - uduselt erkpunane.

Aroom - sakreebus kui mõnus! Sidrunheina ja laimi kombo on uskumatult mahlane ja värskendav! Piiiikal ja sügaval sissehingamisel ilmub nende kahe dominandi tagant ka magusamat vaarikalõhna ... kõik see kokku on aga pööraselt elav, suvine, sädelev ja hurmav ... noh ja võibolla kergelt parfümeeritud nagu silmipüüdev tundmatu daam suvisel koosviibimisel.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja sädelevalt hapu, mahlast purskuv ja värskusest pakatav. Keskmaitse ... vaarikapidu sidrunheinaga - keeleküljed rulluvad kokku ja maitsenäsakesed ajavad end õieli nagu varakevadised orased esimeste vihmapiiskade eel. Lõppmaitse - huvitaval kombel muutub kogu see ülevõlline mahlasus kuidagi sünteetiliseks, no lihtsalt aju keeldub uskumast et see oleks saavutatav naturaalsete lisanditega! Järelmekk on ühekorraga nii kuiv kui magus, hapukas ja mahlane, keelepära parkiv ja limonaadina kihisev.

Keskmisest kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva buketiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga ÜLeVÕlliselt ÜBerTAseme rüübe! Tõsise tajuhäire tekitab joogi sellise taseme maitseküllus - kas see on tõesti ilma essentsideta saavutatav? 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment