Tuesday, April 23, 2019

Camp Cariboo


Camp Cariboo (Van Moll / Biernetwerk, Holland) pdl 0,33 l. alc 8,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Imperial" ja hinnang pole veeel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double" ja 3,77 punkti.

Tootjainfo: "Imperial maple & coffee porter"

Väike lihtne pudel, sildil mägimaastik. Kollakas-pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom - no mis sa kostad - see on tõesti kohe VÄGA kohvine!

Esmamekk - raske, magus, täidlane, pigem šokolaadine kui kohvine. Keskmaitse - kõrbenud, röstine, ülemäära kuivatatud mustade ploomide ja veeeel kauem kuivatatud rosinate küllane. Lõppmaitse - hapu röstimaitse segab kokku leiva ja ploomid, veidi kõrbenud puuviljakeeksi ja kõrbemiseni röstitud kreemised india pähklid ... ei, pekaani pähklid ... või siis ikka mõlema segu! Järelmekk - ummm - huvitav kui vahtrasiirupit kõrvetada nt leeklambiga, kas siis annakski mingi sellise kärtsatatud puiduse noodi?

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-hapuka buketiga VÄGA HEA tasemee rüübe. Natukese liiga söestunud külge kaldu, aga siiski meeldiv tegelane, mis ei vaevle vähemalt liigse magususe käes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment