Tuesday, September 3, 2019

Thanx 4 nothing Fux 4 everything


Thanx 4 nothing Fux 4 everything (White Pony, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,74 punkti

Tootjainfo: "Imperial oatmeal stout flavored with raspberries, chocolate and a touch of vanilla, and aged in Highland Whisky oak barrels
IBU 90"

Väike lihtne pudel, silt näeb välja nagu algaja heavy-metal bändi plaadiümbris. Pruunakas-tumekollane vahukiht täidab pool klaasist, püsides päris kaua. Õlle värvus - lootusetult must.

Aroom. Ahhh, no selles on ikka garanteeritud võlu, kui segada kokku vaarikate hapukas värskus ja imp.stoudi šokolaadine magus-mõrkjus!

Esmamekk on raskepoolne, vaarikas sööb oodatava tontja raskuse mõõdukamaks. Keskmaitse - oooo see on ookean, šokolaadiookean, milles õõtsuvad vaarikalaevad. Lõppmaitses laskub šoklaadilainetesse vaniljene allveelaev ja läheb uurima kohvikreemist tehtud merepõhja. Järelmekk laulatab kokku mehed ja mered, laevad ja lained ning loeb sinna juurde röstitud pähklite psalme.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusa buketiga ÜBERTASEME rüübe! Vaarikad ja šokolaad - see abielu on sõlmitud taevas!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment