Thursday, September 17, 2020

Not My Style

Not My Style (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Fruited Gose" ja 3,33

Tootjainfo: "Do you like sours? How does a gose with watermelon sound? Not your style? Oh, we thought so! Now you have a chance to try it anyway and tell us what you think. Don't forget to rate it!
IBU 15"

Keskmist kasvu purk, sildil arbuusitükid. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom. Njaa, nüüd tuleb alustada sellest, et vana Gambrinus on ammu kuulnud, et arbuuse soolatakse sisse. Ja no tahtmine proovida on ka alati olemas olnud, aga seni pole õnnestunud. No vat see õlu lõhnabki nagu see, kuidas võiks lõhnata soolatud arbuus :) Huvitavalt, aga veidralt, noh!

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja üld-marjaselt-hapukas ning õrna soolaka puudutusega. Keskmaitses tuleb täpselt seesama maitse, mis lõhnast tuttav, see veider soolatud arbuusi silme ette manav ... täpsemalt küll vist soolatud arbuusi kooreosa? Magusakas, hapukas ja soolane ja arbuusine, saate ju aru? :D

Lõppmaitse nihkub tsuti mõrkjamasse kanti, ehkki peamiseks jääb midagi ... ummm ... soolatud tikrite sarnast? Järelmekis tuleb esile ka arbuusi ootuspärast magusat, mis sobitab üldise maitsepildi kenasse paika.

Keskmisest suti kergema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, hapukas-soolas-mõrkjas-hapukas-soolakas-magusaka buketiga Leeeeebe ja mõnus friigikas. Vata nüüd tahas veel rohkem proovida päriselt soolatud arbuusi!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment