Monday, September 21, 2020

The Glow Below

The Glow Below (Dry&Bitter, Taani) prk 0,44 l. alc 7,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 3,98 punkti

Tootjainfo: "A deep double dry-hop of Idaho-7, Citra and Simcoe submerges you in flavours of sweet orange, zesty lime pineapple and papaya.
The fruity radiance is balanced by a creamy body and a delicate bitterness."

Keskmist kasvu purk, sildil hõljub öisesse taevasse sädemeid ja inimene. Valge vaht täidab pool klaasi, püsib vägagi kaua ja haakub ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmkuldne. Aroom on leebe - mida topelt-IPAlt ei ootaks - ja pigem puuviljane kui üldse midagi muud.

Esmamekk - täidlane, ümar ja pehme, puuviljane ja magus. Suutunnetuse järgi väidaks siia kindlasti laktoosi ja pisut vaniljet ... kuid koostis pakub selle asemele hoopis kaera.

Keskmaitse - puuviljane ja vürtsikas, pisukese humalahammustusega keelekülgedel ja kuldsete sädemetega suulaes, janutav ja isutav ja supernummi.

Lõppmaitse - ding-dang-dong, sõidab mahlarong. No tee või siniseid tinavilesid, aga suutaju kohaselt on tegu milkshake-IPA'ga. Sellise armsa ja toreda tegelasega, kes täiesti süüdimatult libiseb vagun vaguni ... ptüi ... lonks lonksu järel sinu sisemusse, liputades rõõmsalt viimast sabavagunit.

Järelmekk - üüümmmaaar ja maaaahhhlaaaaneeee! Superlustakas ja paitegev, vürtsikalt kilkav ja sametiselt paitegev. 

MEGA! Irrrrmus tore tegelane. Selle võtaks kohe restitäie kaenlasse, lohistaks endale koopasse ja sulgeks koopasuu suure kiviga. Istuks pimedas, rüüpaks lonks lonksu järel ja naerataks kuni kogu koobas on valge sinu naeratuse kumast.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment