Sunday, September 27, 2020

Tisane Du Soleil

Tisane Du Soleil (Purtse, Eesti) pdl 0,33 l. alc 1,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Low / No Alcohol Beer - Pale" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Non-Alcoholic Beer" ja 2,91 punkti.

Tootjainfo: "Ale With Tea"

Pisike purk, sildil söevaguni täis taimetee materjali. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja kaob üsna ruttu. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom on huvitavalt magus-hapukas ja marjane, taamal mõrkjas ürdisus, piparmündilik värskus ja kummeli lääge toon. 

Esmamekk on väga kerge kehaga, üsna vesise piiri peal ja magusakas. Keskmaitse - kummeli magus tihkus, mida värskendab piparmündi-melissi vahepealne kargus. Lõppmaitses on kogu see ürditee kõrval tunda pisut ka õllelikke noote. Järelmekk on magusakas ja kuivatatud maasikate taolise hapuka kõrvltooniga.

Väga kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga kentsakas kuid siiski hea rüübe. Väga mõnus alternatiiv alkovabaduse piiril balanseerivate jookide hulka - ilma otsese vajaduseta seda endale küll ette ei võtaks, kuid selle vajaduse tekkimise korral oleks üsna tänulik huvitava maitseelamuse eest
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment