Tuesday, September 1, 2020

Yellow Sabromarine

Yellow Sabromarine (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,67 punkti.

Tootjainfo: "New England IPA
Yellow Sub ja Sabro humalatega troopiline mahlapomm"

Väike purk, pruulikoja tunnus-tilk seekord raskestinähtav ülemäärase kirjususe tõttu. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt, haakudes aga kenakese vahumustrina klaasiseintele. Õlle värvus - häguselt segumahlane. 

Aroom. Oi. Nurrrrr. Trrrrropiline nurrrrrr. Niimoodi nurruks ilmselt mõni apelsinitoiduline gepard. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja naksakalt magusakas-vürtsikas, gepardikutsikana keeleotsa näksiv ja apelsinikoore vürtsikas-vaiguse kaeda keelega lakkuv.

Keskmaitse - magusakas-hapukas. Mandariinimahl, segatuna punase greibi püreega. Tilgake mangoveini kah lisaks. Või mis tilgake, ikka sihuke troopiliselt liialdav ja lahmav.

Lõppmaitse. Aktiiv-troopiline. Noh selles mõttes et mitte passiivselt puuoksal lösutav vana isagepard, vaid ikka sellesama isa saba sakutav kutsikas.

Järelmekk. Kas troopika-tuul saab olla kerge ja samal ajal habemest sakutav? Sihuke vürtsikas ja sädelev ja piki lõuga alla nirisev.

MEGA. Megamahlane. Megakerglane. Megatroopiline. Keeltkudistav ja naerupugistav. Uskumatult mänguline oma kärbeskaalus keha ja sädelev-mõrkjas-vürtsikas maitsekülluse kombona.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment