Saturday, May 8, 2021

Tekno

Tekno (Randveraaž, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Saison / Farmhouse / Grisette", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Farmhouse Ale - Saison" ja hinnang 3,13 punkti.

Tootjainfo: "IBU 13"

Väike lihtne pudel, sidlil ... noh ei ole mitte midagi mõistlikku. Valge sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on stiilikohaselt hapukas-vürtsikas, puuviljane ja karamelline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse muutub ootamatult mõrkjaks - seda poolt leiab saisonides harva. Lõppmaitse on magus-vürtsikas, tugeva puuviljase-vahase belgiapärase pärmijäljega. Järelmekk muutub juba tugevamalt vürtsikaks ja samuti veelgi mõrkjamaks, ehkki karamelline-puuviljane foon jääb sinna taha tuntavalt alles.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Saisoni kohta ilmselgelt liiga humalane, ja pigem triple kui saisoni poolde kaldu ... nii et koondnimetus oleks umbes "humalane belglane".
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment