Friday, June 18, 2021

Kodanluse Diskreetne Võlu Rye Barrel Edition (taaskülastus)

Kodanluse Diskreetne Võlu Rye Barrel Edition (taaskülastus) (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bière de Garde / de Mars / Brut" ja hinnang 44 punkti. Untapped ütleb "Farmhouse Ale - Bière de Garde" ja hinnang 3,73.

Tootjainfo: "Rye Barrel Edition is a younger brother of The Discreet Charm of the Bourgeoisie. While initial version mixed Bière de Garde with wine-like notes, this time it's time to let rye barrel shine.
IBU 40"

Tegu pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega kahe aasta taguse esmakirjeldusega. Vahupilt pole muutunud, värvuski on üsna sama. Aroom aga ... oooo poisid ja tüdrukud, mida head ja ilusat on aeg selle joogiga teinud! Toona mainitud rukkiviski teravus on kadunud, selles on moodustunud ülimalt elegantne kuldbrokaadist voogav lavarüü diivale, kelle ilmumine lavale paneb saali ahhetama!

Maitse - ka siin on toimunud liikumine väljapeetuse ja samaaegse sädeluse suunas, ühendades imperial saisoni ja tammevaadi ja rukkiviski parimad küljed.

MEGA, see jook on lihtsalt mega. Kaks aastat järelküpsemist on viinud selle kraami tipptasemele, kus on veel tunda kõikide algosade iseloom, kuid alanud on ka sume ühtesulamine. Võimalik et aasta-kahe pärast on see tulemus veeeeelgi parem, ei oska öelda ... aga võimalik et praegi on ka parim hetk selle joogi nautimiseks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment