Saturday, October 23, 2021

Voodoo Ranger V2K IPA

Voodoo Ranger V2K IPA (New Belgium, US) prk 0,33 l. alc 6,9%vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 75 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,88 punkti.

Tootjainfo: "Say goodbye to your semi-charmed life, and wassap to a bittersweet symphony of grapefruit and guava, perfectly in sync in this hazy IPA.
IBU 19"

Väike purk, sildil väga kummaline koolnu :) Valge vaht täidab pool klaasist, püsib kaua ja haakub ka tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom mõjub naeratamapanevalt puuviljasena, greibi ülivärske sugulasena

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja puuviljaselt magus-hapukas. Keskmaitse - magus-mõru, greibikoore või õigemini -seemne moodi õline, vängevõitu ja troopiline. Lõppmaitse muutub hapukamaks, nüüd tuleb juba ka guava kenasti esile, maitseosuti on rõõmsas punases. Järelmekk - magus-mõru-vänge-eeterlik maitsepomm

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-hapukas-magus-mõru-vinge-vänge-magus-eeterlik ÜBERTASEME RÜÜBE. Supermahlane, supergreibine, supermaitsev superõlu. Jah, tavapärase mõistega IPA'st seeväga ei haaku, aga no mis siis :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment