Saturday, November 27, 2021

Honeypot Cherry

Honeypot Cherry (Odna Tonna, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "Mead - Other" ja hinnang 3,92

Tootjainfo: "Медовая сладость обволакивает и манит… Когда соблазн велик, стоит сдаться и попасть в расставленные заранее сети. Представляем Honeypot, первую линейку медовых напитков от Пивоварни «Одна тонна»! Легкие, освежающие сессионные миды с фруктами и ягодами придутся по вкусу и отъявленным фанатам хмельного, и любителям чего-то более деликатного. На этот раз мы сварили Honeypot с нежно любимой нами вишней, которая передала мёду характерную кислинку и летнюю сочность."

Keskmist kasvu purk, sildil meekärjemuster. Sõrmepaksune barbie-roosa vahukiht taandub ruttu. Joogi värvus - kirkalt ülemäärapunane. Aroom - eee ... poola siirup? Siuke üldmarjane, mida võib ju kirsiks nimetada.

Esmamekk on raskevõitu ja kleepja kehaga ning siirupiselt magus. Keskmaitse - veidratel aegadel oli meie turg täis odavaid poole siirupijooke, no vat siuke ta ongi. Lõppmaitse muutub ivikese mõrkjamaks, mis lubab siirupi alt ka kuiva mõdu tunda. Järelmekk - magus ja läilavõitu

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga OK taseme rüübe. Kirsisiirup on kahjuks pea jäägitult ära varjanud mõdu enda õilsa põhja ning tulemuseks on joodav kraam, mida ilmselt oskaks hinnata selles vanuses sihtgrupp, kes veel alkoholi pruukima ei peaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment