Thursday, December 16, 2021

Koshey / Кощей

Koshey / Кощей (Brewlock, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Coffee" ja 3,86 punkti.

Tootjainfo: "Остросюжетный стаут с перцем-рекордсменом по жгучести Каролина Рипер — выбор сказочного бессмертного антигероя. Согревающе острый, ароматно кофейный, плотный и насыщенный.
IBU 70"

Keskmist kasvu pudel, meedlejäävalt omanäoline sildikujundus. Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist ning püsib päris-päris kaua. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. 

Aroom on ... eee ... veider. Ausalt öeldes tuleb meelde ainult üks asi - pannil kõrbema läinud kaalikas :) 

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja raskekujuliselt magus, röstine ja hapukas. Keskmaitses hakkab hoogu üles võtma vürtsine õhetus, selle taga on taas see kummaline öögiviljane röstine lääge-mõrkjas kummalisus. Lõppmaitse - magus, lausa läila ... ja siis veidi hapukas ning korralikult õhetavalt tšilline. Järelmekk - ahjusküpsenud tšillikaalikas???

FRIIIIIK. Tšillisõbrana vana Gambrinus noogutab, veidrusi hindavana nikastab endal noogutades kasvõi kaela ära ... aga siis ikkagi vaatab sinna kuhugi idapiiri taha jääva pruulikoja poole nõutu küsimusega - et kas see nii pidigi maitsema?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment