Thursday, December 30, 2021

Lime Josè

Lime Josè (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Chili / Peppers" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,71.

Toojainfo: "Lime Gose feat. Scorpion Chilli"

Väike purk, sildil tšillisabased skorpionid. Kollane vaht kaob mühinal ja kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom - kuulge see on ju super! Soolakalt kuiv, hapukalt mahlane ja tšillise kargusega! Selle taga loovad linnased kena magusakas kuldse kardina ja see lõhnaaken näeb välja nagu pidupäev!

Esmamekk on kergepoolse kehaga, magusa algusega ja vaikselt tšillisädet üles korjav. Keskmaitse - hapukas, huvitaval kombel kaneelise noodiga ja kraad tšillisem. Lõppmaitse - kentsakalt, aga meeldivalt kaneelilimonaadina kihisev-magus-hapukas. Järelmekis tuleb laua alt välja mõnus soolane koerakeel ja tõmbab sul üle põse, suulagi nurrub rahuloleva vürtskassina, süljenäärmed suuõõne taganurkades lülitavad kraanid sisse.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-vürtsika-hapukas-vürtsika-magus-soolase-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Tšilligose on üks otsata lahe lauakaaslane, vana Gambrinus sooviks kohtuda sama asja vanema venna, imperial-versiooniga :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment