Friday, December 3, 2021

Stout System: Cookie Asteroid

Stout System: Cookie Asteroid (Odna Tonna, Venemaa) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Flavored / Pastry" ja hinnang pole veelvälja kujunenud. Untappd ütleb "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang 3,91

Tootjainfo: "Путешествуя по стаутно-космическом пространству, берегитесь астероидов! Появляясь из ниоткуда, они не несут большой опасности, но способны изменить курс вашего корабля в сторону ещё пары дополнительных бокалов.
"Сookie Asteroid" - третий представитель линейки "Stout System" от пивоварни "Одна тонна", в которой мы представляем сладкие стауты с разными вкусами. На этот раз мы добавили в эль кофейное печенье, чтобы получить лёгкий, но полнотелый вкус с небольшой горчинкой."

Väike purk, sildil üritab astronaut küpsiseid süüa :) Tumepruun vaht täidab 2/3 klaasist, on tihe ja väha kaua püsiv. Õlle värvus - tuhmilt mustjaspunane. 

Aroom. Sulle maitsevad kohviküpsised? Noh nt Dormeo? No siis sa naeratad ja nuusutad ja naeratad ja nuusutad. Kuni pea hakkab ringi käima ja siis on juba päris hea :)

Esmamekk - tihe, rammus, ootamatult täidlane oma 5,5 %vol kohta, magus ja kohvine.

Keskmaitse on mõrkjam, veelgi kohvisem, vaniljene, röstine ja suud paksu täidlase šokolaadiga täitev.

Lõppmaitse - uskumatu, kui tummine on antud joogi suutunnetus, ploomine, kohvine, rosinane, šokolaadikeeksine.

Järelmekk on mõrkjas-hapukas, ehkki selle taga on raske magus melassine-kondenspiimane kardin, kuid eeslaval tatsuvad ringi kohvi, šokolaad ja vaniljeküpsis.

ÜLEVÕLLISELT täidlane ja desserdine kohviküpsise-õlu. Vedel Oreo õlleklaasis!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment