Sunday, May 22, 2022

Margarita Gose

Margarita Gose (Cigar City, USA) prk 0,33 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Gose - Flavored" ja hinnang 58 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,55.

Tootjainfo: "Throw on your Hawaiian shirt and your lederhosen and meet Cigar City Brewing at the intersection of traditional German brewing and tropical relaxation. We’ve taken our German-style Gose, an ancient style of low alcohol beer brewed with salt, and given it the beach bum treatment by adding orange peel and lime essence to create the perfect warm weather ale.
IBU 5"

Väike purk, sildil flamingod, tsitrused ja sool. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid see kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroomis on tunda kuiva soolatolmu ja tsitruselist värskust, kokku on see ülimeeldiv kombo.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitses muutub keskseks elemendiks soolakas pool, kuid seda üsna intensiivselt magusal foonil. Lõppmaitse - soolane ja hapukas, kuiv ja eeterlik. Järelmekk - huvitavalt limaskesta torkivalt happeline, kuid samas mitte kuigi hapu (?) ja soolakas-magus.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-soolakas-magus-soolakas-hapuka buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Gosena täiesti tubli tegija, kuid lubatud apelsinist poolt ei õnnestu tuvastada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment