Sunday, May 1, 2022

Rahu

Rahu (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Porter - Other" ja hinnang 3,69 punkti

Toojainfo: "Rahu/Rahu! Kreemine porter šokolaadipiima ja kakao nootidega. Aroom seob kokku šokolaadi ja kakao. Palate on siidise tekstuuriga ja pakatav maitsetest, sealhulgas piimašokolaad, sarapuupähkel, karamell, röstitud ja kohv. Rikkalike maitsetega sujuv porter. Meie toetame www.ukrainaheaks.ee kaudu ja kutsume teid üles sama tegema. Slava Ukraini! #rahu #peace"

Väike purk, sildikujundus peal paari eksisammu õnnek jälle ilus kena ja stiilne Pühast omanägu. Tumepruun vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom on magusakas, õrnalt šokolaadine ja röstine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magus. Keskmaitse - röstine, leivane, hapukas ja õrnalt tuhane. Lõppmaitse - kuivapoolne ja siidine ühekorraga, magus-mõrkjas, kõrvetatud sepikukääru meenutav. Järelmekk - magus - küpseploomine ja piimakohvine, ehk veidi liigagi magus, kuid õnneks on selle magusa ümber mõrkjas-hapu raamistik

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapukas-magusa buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Magusus ehk veidi laiutab liialt maitsepildis, kuid siiski on tegu meeldiva ja kahtlemata maitseküllase tegelasega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment