Sunday, May 29, 2022

They See Me Rollin’

They See Me Rollin’ (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja 3,58 punkti

Tootjainfot pole lisada

Väike purk, sildil veereb kodanik veokirehvis. Pruun vaht täidab 2/3 klaasist, püsib kaua ja haakub kenasti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tume kastanipunane. Aoom on magusakalt pähkline ja kakaone.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus ning piimašokolaadine. Keskmaitse tõmbub hapukamasse nurka ja meenutab veidi röstimata kohviube, mis on üle kallatud sokolaadilikööriga. Lõppmaitse ajal hakkab alkohol veidi torkima, kuid samas balti porterile omane sametine pehmus leevendab seda mõnusalt. Järelmekk - ploomine, hapukas, piimašokolaadi ja taaskord röstimata kohviubade meenutusega.

Raskepoolse kehagam tugevalt karboniseerunud ja samal ajal sametise paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magus-vürtsikas-magus-mõrkja buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Muidu perfektses tasakaalus balti porter, kuid alkoholine torge sellise mõõduka kraadi juures toob üldhinnangut veidi alla.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment