Sunday, December 24, 2023

Anderson's / Prizm - 50 Shades Of Black

50 Shades Of Black (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Other" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang 3,7 punkti.

Tootjainfo: "Dark slightly smoky beer with spruce tips and juniper berries"

Väike purk, sildikujundus andekalt musta-valge-prismaline. Hallikaspruun pöidlapaksune vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - punakaspruuni helgiga must. Aroom on muljeltavaldavalt mitmevaigune, meeldejääv ja ninatõmbav.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, magusmõrkjas ja üllatavalt keeleotsa kudistav, kuigi see pole ei karbo- ega alkokudin. Keskmaitse - hapukas ja vägggga mõnusalt ja muljetavaldavalt kuusevõrsene, magus ja C-vitamiinine koos röstise kuivusega. Lõppmaitses on nüüd juba kenakesti tunda mitte kuigi kaua kuivanud kadakamarjade eeterlikku rõskust, puidususte ja magus-haput eeterlikkust. Järelmekk - vaigune, klaar, röstine, puhas, metsik ja metsaline.

MEGA. Esiteks on väga hea meel, et Andersonsi koda on endale taas mune kasvatanud ja hakanud turvaõlle kõrvale ka hullusi tootma. Teiseks see hullus on suurepäraselt teostatud, rösti, kuusevõrse ja kadaka maitsed moodustavad kena terviku! Kolmandaks ma tean juba ette, kui kerge seda on turundada Gambrinuse-taolises butiigis, kui kunde tuleb küsimusega "midagi põnevat ja meeldejäävat"!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment