Sunday, December 24, 2023

BrewHeart - Jerry Was A Hazecar Driver (Blue Edition)

Jerry Was A Hazecar Driver (Blue Edition) (BrewHeart, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,98.

Tootjainfo: "New and updated for 2023. The blue pill.
Hops: Galaxy, Vic Secret, Mosaic."

Punase versiooni kirjelduse leiab huvi korral siit

Keskmist kasvu purk, automobiilne kujundus. Valge hõre vaht täidab enamiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on mõrkjas-magus, veidi eeterlik / kamprilik.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magusakas-mõru. Keskmaitse - tihedalt magus-hapu-mõru, pihlakane ja vaigune. Lõppmaitse - apelsinine-ananassine ühelt poolt ja greibikoorene-karmipoolne teiselt. Järelmekk alustab pehme tsitruselise mahlasususega, kuid siis keerab ette puiduse-mõru-vürtsika põse ja jääb karmipoolselt ning kauaks õhetama.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõru-magus-hapu-mõru-magus-mõru-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. NEIPAna vägagi veenenv, mahlane ja samas humalahammustusega. Kõige mõtekam oleks seda aga võimalusel proovida koos Red Edition variandiga, tabamaks erinevusi
---
õige pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment