Monday, December 18, 2023

Brewdog - Arcade Made

Arcade Made (BrewDog, Šoti). prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 81 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,7 punkti.

Tootjainfo: "We’re levelling up this DIPA with an experimental hop expansion pack. Newbies Strata and Zappa attack with a fruity onslaught of passion-fruit and strawberry and their secret weapons dank resin and mint. The high scoring combo of tropical fruit and pine is delivered super smoothly via wheat and oats. Low bitterness, a solid malt base and no-holds barred hopping leaves Arcade Made top of the leader board every time."

Avastasin üllatusega, et olen samanimelise õlle ära kirjeldanud poolteist aastat tagasi, lihtsalt väiksemas taaras ja teise disainiga. Nüüd siis saab teha võrdluse, mis on ka alati tore.

Vaht ja värv on jäänud samasuguseks. Aroom samamoodi tsitruseline, ehkki veidi lillelisema servaga. Maitsebukett laias laastus jällegi samane, ehkki puidusem ja veidi karmim.

ÜBERHEA DOPPEL-IPA, mis ei tapa ega laasta ega hirmuta, vaid kutsub võtma veel ja veel lonkse, mahlane nagu NEIPA, kuid samas ka AIPA sugemetega. Wunderbar nii joodavuse kui maitsekülluse mõttes
---
tsipa saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment