Sunday, December 17, 2023

Mallaskoski - Pinterial Stout Please

Pinterial Stout Please (Mallakoski, Soome) pdl 0,33 l. Alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang 71 punkti. Untappd ütleb: "Barleywine - Other" ja 3,67 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Pint Please designed on the basis of millions of beer reviews from the community, a plush malty, roasted, coffee, dark chocolate, smooth and full-bodied imperial stout. The beer is cold-extracted with high-quality coffee beans from Vaasa's Tinto Roastery, which increase the roastiness of the beer and bring it a new dimension.
IBU 20"

Väike õlakas pudel, sildil omamoodi nägemus pindisest klaasist. Pöidlapaksune pruun vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - pisukese punase helgiga must. Aroom on tugevalt kohvine, kuid sellise ... läbiuhutud kohvimassi võtmes.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu ning magus, röstine ja kohvine. Keskmaitse - kohvine, kuivapoolne, hapu ja keelekülgi kihelema panev. Lõppmaitse - kohvine, magus-hapu, kerge lagritsase vinega. Järelmekk - kuiv, kohvilagrits, veidi vürtsine ja nelgiselt parkiv.

Keskmisest õrnalt raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivavõitu paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-magus-hapu buketiga Hea taseme rüübe. Stout ... noh on küll. Kohvi ... noh on kah. Aga vaimustuma panna küll ei suuda.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment