Thursday, August 29, 2024

Birbant - Imperial Citra IPA

Imperial Citra IPA (Birbant, Poola) pdl 0,5 l. alc 7,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 94 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja 3,74 punkti.

Tootjainfo: "The captivating and unique aroma of Citra hops inspired us to create an IPA hopped only with this variety.
Today, still impressed by the aroma of tropical fruits and citrus, we offer you the powerfully hopped Imperial Citra IPA.
Ingredients: water; malts: barley: Pale Ale; hops: Citra®; yeast: us-05.
IBU 111"

Keskmist kasvu pudel, sidlil kaunis-šeriff. Kollakas aht täidab pool klaasist ja püsib fundamentaalselt. Õlle värvus - kirkalt iluskuldne. Aroom on mõrkjas, vaigune, puidune, kuivatatud rooside ja herbaariumi nostalgiline ning kergelt vaskne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, magus-mõru ning keeleotsa humalapiitsaga laksutav. Keskmaitse - magus-mõru, puidune,torkivalt humalane, sipelgakihelev. Lõppmaitse - humalasaapais saja-jalgne kribeleb kiire-käära keelel, kuivanud raudrohukimp sabasse seotud. Järelmekk - ilus-kuri humalanäriline tõstab jalga ja teritab hambaid iga maitsenäsakese juures, lüües metalsete kannustega vürts-ürts-humalatuld.

MEGA. Iga kord, kui tänasel päeval kohtud vanakooli selgepalgelise ja karmipilgulise IPA'lisega, tekib tahtmine käsi kokku lüüa ja hüüda "kus sa lilleke ennast peitnud oled minu eest nii kaua!"
---
tirtsukese saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment