Saturday, August 3, 2024

Moon Lark - Dust

Dust (Moon Lark, Poola) prk 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 89 punkti. Untappd liigimääratlus: "Pale Ale - American" ja hinnang 3,82 punkti

Tootjainfo: "Hazy, juicy, velvety rye beer. Dry hopped with Centennial, Sabro and Mosaic Hops"

Keskmist kasvu purk, kõrbetolmune/düünine kujundus? Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt vaatamata hõredusele. Õlle värus - mudruselt kollane. Aroom meeldivalt viinamarja-papaia segune, eemal vedeleb kookos, mille pihta on keegi mööduja jalga tõstnud.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas ning veidi keeleotsa kudistav. Keskmaitse - kuivem, vesisem, vürtsikam ja hapukam. Lõppmaitse - vürtsikas-hapukas, rosinane ja mangone. Järelmekk - hapukas, kuivapoolne, pisut tokerjas ... ja samas vesise suutunnetusega.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. Rukkiõlle ootuse täidab see kraam oma kerge vürtsise õhetusega kenasti ära, vägagi kergelt joodav on ta kah, aga ega rohkem midagi väga erilist välja tuua polegi.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment