Sunday, August 4, 2024

Schöfferhofer - Watermelon Mint

Schöfferhofer - Watermelon Mint (Radeberger, Saksamaa) prk 0,5 l. alc 2,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Radler / Shandy" ja hinnang 38 punkti. Untappd liigimääratlus: "Shandy / Radler" ja hinnang 3,61 punkti.

Tootjianfo: "A refreshing blend of 50% sparkling Schöfferhofer Unfiltered Hefeweizen Beer and 50% Watermelon drink with natural mint flavor. It is the perfect combination of smooth bitter, sweet and sour and a touch of minty coolness."

Keskmist kasvu purk, arbuusine kujundus. Roosakas vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Aroom on magus-mündine, meenutades mõnda odavamat nätsu ... võibolla omaaegseid Kalevi aromatiseeritud nätsukomme.

Esmamekk on kerge kehaga ja magus-mündine. Keskmaitse - magus-mõrkjas ja kunstlikult mündine. Lõppmaitse - magus-hapukas ja suisa keemilise varjundiga. Järelmekk - läägelt magus ja võltsmündine

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-magusa buketiga Niru taseme rüübe. Ei, radlerid on täiesti koššer nurgake õllemaailmast, kuid antud juhul on mindud kaheti metsa - arbuus kui delikaatne nähtus jääb tabamatuks ning münt mõjub kunstlik-keemiliselt. Mõte maitsekombona on ju hea, kuid teostus on niru.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment