Tuesday, August 27, 2024

Pernauer - Punane

Punane (Pernauer, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus "Red Ale - Irish" ja hinnang 3,19 punkti.

Tootjainfo: "See punakat tooni õlu järgib 18.sajandi iirimaal sündinud stiili, pakkudes maitses mõõdukat mõrkjust, karamelliseid linnasetoone ning kergelt röstist nooti"

Väike lihtne pudel, sildikujundus seekord rootsipunasel foonil. Kollane vaht täidab ligi pool klaasis ja on keskmise püsivusega. Õlle värvus - kirkalt katanipunane. Aroom kergelt mõrkjalt röstine ja hapukalt metalline

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - karamelline ja pihlakane. Lõppmaitse - tugevalt metalline ja pisut puidune. Järelmekk - karamelliseerunud pihlakad ja sügavkuivatatud sarapuupähklid. Kõige lõpuks saabub rahuldustpakkuv vürtsikas sügavus.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Stiilipunktid väga kõrged, meeldiv maitsesügavus lubab võtta mitmeid klaase ilma igavust tundmata, samas muidugi see stiil ise pole just masside lemmik
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment