Thursday, October 10, 2024

General - Patriot 14%

Patriot 14% (General, Slovakkia) prk 0,5 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 56 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Other" ja hinnang 3,52 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Harsh and really bitter, that's our IPA.
It represents a classic style. Bitterness gradually passes into an earthy taste, which at the end regroups into delicate fruit.
IBU 70"

Keskmist kasvu purk, efektselt insenerlik kujundus. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib otsusekindla valvurina kaua ja rühikalt. Õlle värvus - kirkalt täiskollane. Aroom on väga veenvalt humalane, IPA'le üld-ootuspärane, värske ja grebine.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - vähese humalahammustusega mõru-hapukas, vaigune ja veidi tokerjas. Lõppmaitses humalahammustus veidi tugevneb ning pilt muutub hapukamaks. Järelmekk - magus-mõru, vaigune, puidune ja õrnalt karamelline.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, mõru-magus-mõru-hapukas-mõru-magus-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Väga kergelt joodav, veenvalt IPA'lik, värske ja meeldiv
---
ei ole saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment