Friday, May 21, 2021

Bitter End

Bitter End (Zagovor, Venemaa) prk 0,5 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 95 punkti!! Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4,07 punkti

Tootjainfo: "The battle to the last, the maximum of the efforts, the limit of possibilities - that's what Bitter End. Double dry hopped on different stages of fermentations with Galaxy, Mosaic, Citra & El Dorado.
With this beer we would like to support everyone who is suffering from its own difficulties, tired and does not see more ways and opportunities. Never Give Up. You are not alone, talk about it, fight, we are on your side.
IBU 50"

Keskmist kasvu purk, sildil karm värk :) Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom - vaigune humalapahvak lööb juba kaugelt ninna, üsna samaoodi ürdiselt-rohuselt jätkub see ka edasi. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-hapukas, keeleotsal sädelev ja kirkalt ning tihkelt puuviljane.  Keskmaitse - nätskelt ja raskelt magus-mõru, vaigune, greibikoortest keedetud tsukaadija apelsini-marmelaadi taoline, tugeval ja isegi veidi rohkmakalt vürtsikas.

Lõppmaitse - loojuva päikese soojust õhkavad apelsinid, kumkvaadid ja pomelo, kõik segatuna kokku magusa pirnikompotiga. Järelmekk - sametine ja veidi hammustav, humalasiirupine ja apelsinikoorene, soe ja kõike endasse mässiv.

Raske ja meelitava kehaga, sametiselt pehme ja veidi hammustava paletiga, magus-mõru-magus-vürtsikas-magus-hapukas-vürtsikas-mõru-magusa buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Üks neid näiteid raskekaalu-topelt-NEIPAst, mis oma mehuse toekuse ja magus-mõru puuviljasusega ahvatlevad võtma suuri sõõme senikaua, kuni saad aru, et see õhtu on ilusalt ümmarguseks vormunud ja sina koos õhtuga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment