Monday, July 17, 2023

Lehe - Phantasmic Voyage

Phantasmic Voyage (Lehe / Basqueland, Eesti / Hispaania) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untapped ütleb "IPA - New England / Hazy" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Phantasmic Voyage is the newest experimental IPA-trend around. Phantasm is a powder made from Marlborough Sauvignon Blanc grapes. They are incredibly rich in Thiol precursors, which when added correctly to a fermenting beer, can unlock rich, strong tropical fruit aromas.
The beer is hazy, dark yellow, with a yellowish head that lasts a long time.
There is a lot of aroma here - when you open the can, a bouquet of sweet ripe fruits fills the room. Introducing the nose closer to the glass, we find such juicy citrus, pineapple, passion fruit, melon, etc., etc.
The taste is more restrained and balanced. The exuberant fruitiness turns into bittersweet grapefruity with a bit of old-school pine resin in background. Caramelly sweet maltiness in the aftertaste.
Phantasmic Voyage is a dangerously easy-drinking hoppy tropical bomb that's perfect for any summer barbecue.
Enjoy the beer chilled and certainly poured!"

Väike purk, silt mõjub barbilikult. Kollakas vaht täidab poolt klaasi ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - veidi häguselt kollane.

Aroom on väga meeldivalt, mahlaselt ja veenvalt IPA'lik, puuviljane, ehkki ka välikemmergu meenutusega - aga noh see käib enamasti IPA komplekti

Esmamekk on keskmise kehaga ja mahlaselt hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - mõru-magusakas, troopiline ja tsitrueline. Lõppmaitse - ananass, papaia, kuusevaik, litši ja apelsinikoor. Järelmekk - kerge humalahammustusega, mõrkjas, karge, kumkvaatide, viinamarjade, pihlaka ja vase segune

MEGA. Mega eelkõige mahlase, karge ja värske IPA mõttes. Kui hakata eraldi aspekte vaagima, et kas siin on midagi erakordset, siis ei ole. Aga üldmulje on nii positiivne, et tahaks üle õlletoa hõigata: "hei rahvas, kas te seda juba olete proovinud?"
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment