Thursday, October 26, 2023

PINTA - Party Starter Session IPA

Party Starter Session IPA (Pinta, Poola) prkl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang 69 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Session" ja hinnang 3,57 punkti.

Tootjainfo: "Let’s get a party going – with light and aromatic Session IPA, full of new wave, crisp hop varieties. Start!"

Keskmist kasvu purk, pitsalõigune silt oranžil foonil. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on keeeergeke, jäädes kuhugi keedumuna ja greibi vahele.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub mõrumaks ja hapumaks, kombates tutvust punase greibiga. Lõppmaitse - mõru ja kuivapoolne, hapuka mahlase fooniga. Järelmekk - õrna magusa täiskpüse apelsini varjundiga, kuid muidu mõrkjas-vürtsika kargusega karastaja.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõru-magusaka-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Kui tihti session IPA's kipuvad olema tasakaalust väljas ja kirbed, siis see on vastupidi väga mõnusas tasakaalus ja oma kuivapoolse olekuga suurepärane värskuselooja
---
üksikeksemplaridena saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment