Sunday, March 17, 2024

Pinta / Cervisiam - Hazy Discovery Oslo

Hazy Discovery Oslo (Pinta / Cervisiam, Poola / Norra) prkl 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 4,02 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to our hoppy travel agency! This time we head north and visit the capital of Norway, where the Cervisiam brewery comes from. Our cooperative beer is thick, cloudy and strong Hazy DIPA, which we hopped with Columbus, Citra®, Cryo Citra® and Sabro® varieties. This set of hops will make you remember Oslo fondly!"

Keskmist kasvu purk, sildil kõnealune linn. Valge aht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane.
Aroom - johhhhaaa trollallaaa troooopika! Greip ja mango näe - teineteisel' ulatavad käe!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru, greibine ja veidi mehune. Keskmaitse - mango-guaava-ananassi-mehu, mõnusa tärkava humalahammustusega. Lõppmaitse - magusmango, mõrugreipo, vürts-ananasso! Järelmekk - mehu-ipppoodroomo-kararulla-hosianna!

MEGA! ÜKS ÜTLEMATA MÕNUS DOPPEL-NEIPA! Olemata NEIPA'de kui stiili kõige suurem kummardaja, annan ma alati kõik andeks, kui tegu on sellise tegelasega, mis suudab oma mahlasusega ühildada ka veenva mõruda otsa ... ja kui veel värske humalahammustus mängus on, siis on kõik nii kena ja tore ja kevad ja üleüldse!
---
paar purki saadaval ehk
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment