Monday, March 18, 2024

Volta - Catharsis

Catharsis (Volta, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Sour - Tomato / Vegetable Gose" ja hinnang 4,25 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Tomato gose with Carolina Reaper, Habanero, Ghost Reaper and Naga. It is very spicy, it is better not to drink it. "

Väike lihtne pudel, absoluutse minimalismiga kujundus. Vahtu sisulisel ei teki. Õlle värvus - plödiselt punakas. Aroom - puhas ehe karm tolmune tšilli, mis hoiatab "ära joo mind!!!"

Esmamekk on kerge kehaga, hapu ja tugevalt tšilline. Keskmaitse - magus-hapu ja koletšilline. Lõppmaitse - tšilline, tšilline, sügav ja tšilline. Järelmekk - oijeeruma sa sinise draakoni sabaotsa sarviline kui kuradi tšilline see on!!!

ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ õudne, karmilt, teravalt, ärritavalt ja üleüldse tuletõrjebrigaadi nõudvalt tšilline. Totaalselt tasakaalust väljas, joomine on välistatud, võimalik vaid piiskhaaval manustada ja läbi peanaha aurata. Ausõna, see on karmim kui enamik tšillikastme nime all müüdavaid vedelikke, võttes luksuma ja mattes hinge. Ma tean mis homme tuleb! :D
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment