Saturday, August 19, 2023

Schierlinger Pils

Pils (Schierling, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 39 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - German" ja 3,29 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Exquisite hop varieties, Pilsener brewing malt and pure spring water give the Schierlinger Pils its noble taste."

Keskmist kasvu pudel, klassikaline saksapärane sildikujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua, haakudes veidi isegi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - roheline hernes, katkirudjutud naadid ja terasepik.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja üsna mõru. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, linnaseline ja toorevõitu herne nüansiga. Lõppmaitse - võililleleht terasepiku viilaka vahel, ehk siis veidi kirbelt mõru täidisega pehmeltmagus. Järelmekk - jällegi roheliselt mõrkjas ja kevadine, aga pika magus-hapu ja vürtsika lõpuga

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe! Üllatavalt karge ja humalane saksa pilsi kohta, veidike kummaliste rohuste-roheliste maitsetäppidega, kuid seda positiivsem õlle kohta, mille suhtes on ennem null-ootus
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment