Friday, November 24, 2023

Sho - Volunteer Beer

Volunteer Beer (IIIO, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "IPA - Session" ja hinnang 3,878 punkti

Tootjainfo (guugeltälke abil): "We didn't need a war to understand a simple thing - we don't like our native Ukraine. We are fighting for our land, our people and our future. And that's why we decided to brew a beer that doesn't taste like it. Meet - the first volunteer, Volunteer Session IPA. UAH 10 from every liter and bottle goes to the needs of our volunteer organization Rebel Volunteers, which actively supports the Armed Forces of Ukraine. By buying it, you help the resistance to the orc horde!"

Väike lihtne pudel, militaarne sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist, kuid on hõre ja kaob kiirelt. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kollane. Aroom on üllatavalt murune, meenutades kevadist naati ja värskelt lõigatud sellerivart.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas-magus. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, kuiv ja veidi imelik. Lõppmaitse - hapukas ja kuiv, keelel kumaliselt kihelev. Järelekk - magus-hapu ja kuiv, murune ja jänesekapsane.

Keskmisest kergema kehaga, tugevaltkarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magus-hapukas-mõrkjas-hapuka buketiga kentsakas rüübe. Ühest küljest kuiv ja karastav ... aga no IPAna ei veena ja selline tunne, et see hapukus pole justkui teadlikult siia õllesse planeeritud - samas on villimisest ainult kolm kuud möödas
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment