Sunday, November 19, 2023

Blech.Brut - Pearl Circles

Pearl Circles (Blech.Brut, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,92 punkti.

Tootjainfo: "EL DORADO | BRU-1 | SABRO"

Keskmist kasvu purk, sildil "pärlikarva" ringid, nagu silt lubab. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on magusmõrkjalt ananassivaigune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja jõuliselt magus-mõrkjas. Keskmaitse - vaigune, puidune, karamelliseerunud ananassi ja männivaigu segune. Lõppmaitse toob meelde miskipärast aaloe ja veidi ka kamprit, tugevalt ja isegi vängelt eeterlikku-vaigust kraami. Järelmekk - mõru-magus, võimsalt seebine, aromaatne, eeterlik, seedermänni seemne ja greibiseemne ja veidi kanarbiku- ja tatramee külgedega žongleeriv.

MEGA. Jälle üks umbevõimas pomm sellelt kojalt, mis suudab pakkud rohkem kui lubatav "NEIPA" seda võimaldaks oodata. Ülevõlline, aga seda paremas mõttes ja võtmes ja jõuvõttes. Maitset rohkem kui paljudes DIPAdes kokku
---
veidi saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment