Monday, November 6, 2023

Lehe / Nöösker - Ööloom Mezcal BA

Ööloom Mezcal BA (Lehe / Nöösker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus "Mead - Braggot" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Once a creature of the shadowed night, now aged within wooden depths. The Nocturnal Animal appears again, whispering the tales of time"

Väike lihtne pudel, Öölooma disain seekord tuhmtumerohelisel foonil. Pöidlapaksune tumepruun vaht pole püsiv. Õlle värvus - hõnndõrõndõõ-must.

Aroom - oooojaaaaa, holaaaaa! See mezcali suitsune noot sobib siia ju absoluutselt perfektselt!

Esmamekk - oodatud kehakat matsakat survet keelele ei tulnud, selle asemel kergelt alkoholiselt surisev soe suitsune meeldiv elevus.

Keskmaitse - röstine ja suitsune, liköörilik ja tubakane

Lõppmaitse - ööööööö on väga õige sõna, kirjeldamaks seesinast jooki. Purjus, keskendunud, keel suunurgas pingutusest väljas, üritades tabada võtmega ukseluku asemel postkasti lukku, sest see on valgustatud.

Järelmekk - suitsunud kaminasimsil seisnud suitsuse käraka suitsune järelmõju.

HUNNITULT ÜLEVÕLLITULT PURJUTULT LUBAMATU LOLLUS! See Ööloom on endale leidnud sobivaima raamistuse mezcali näol. Kuid see ei muuda teda kuidagi seltskonnakõlbulikumaks, kuna mõjub õllede välimääraja liigitabelis kui võõrkeha, mille jaoks tuleb raamatu tahakaane külge kleepida poolemeetrine kollane märkmekleeps koos seletusega, et mis see kõik on ja ei ole ja ei tule.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment