Thursday, November 2, 2023

The Garden / Hércules - Imperial Coffee, Caramel & Chocolate Stout

Imperial Coffee, Caramel & Chocolate Stout (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 7,8 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Coffee" ja hinnang 3,93 punkti.

Tootjainfo: "Rich and robust with dark Caramel notes. Rested on Cacao Nibs. Made with Hercules Brewery
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, maotu kujundus ja nimetus. Tumepruun vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - tingeltangelmust. Aroom on magusalt kohvikaramelline ja veidi kakaotolmune.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõrkjas ning kohvine. Keskmaitse - magus, kohvisiirup ja kakao-pähklikreem kakaoküpsiste vahel. Lõppmaitse - tubakapuruses taskus veerenud kohvikaramellkommid, hapukas pihlakatarretis kamašokolaadis. Järelmekk - tubakas, täpsemalt kirsitubakas, tubakatuhk, mõrušokolaadilikult kuiv koos kreekapähklimarmelaadiga.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERtaseme rüübe. See huvitav tubakane-mõrušokolaadine noot hoiab muidu raskesse suhkrususse libiseva joogi põnevas rakursis.
---
paar üksikut purki saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment