Friday, April 19, 2019

Hentai


Hentai (AF, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 79 punkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja hinnang 3,78

Tootjainfo: "Deliberately pale, almost dry and delicately exotic, Hentai is American IPA single-hopped with Sorachi Ace, hops of Japanese origin
IBU 50"

Keskmist kasvu pudel, sildil jaapani lipulaadse punase südamiku sees anime-stseenike. Valge vaht täidab 90% klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - marineeritud kurgid ja tillivarred.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja veidi seebiseks ning vahajaks - sellele humalale täiesti omane bukett! Lõppmaitse on magusakas-mõrkjas ja mõnusalt vürtsikas. Järelmekk muutub veidi kibekaks, vürtsikas-magusaks ja marineeritud kõrvitsaõite sarnaseks.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Omamoodi veider, kuid selle konkreetse humala mõistmiseks vägagi hea sooritus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment