Saturday, October 15, 2016

Sangría Sour


Sangría Sour (Edge, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang 53 punkti.

Tootjainfo: "All the luscious fruit flavours of sangría married with our unique sour ale brew. Tart, rather than sour, with a little extra booziness from the sweet fruit fermentation. Sol, sangría y seducción!"

Väike lihtne pudel, marjane sildikujundus. Napp roosakas vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt oranžikaspunane. Aroom on leebelt magusakas, puuviljane ja ... tolmune? 

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas ... või noh peaaegu et päris hapu. Keskmaitse on mahlane, hapukas-magusakas, segumahla, valgete sõstrate ja roheliste viinamarjade taoline. Lõppmaitse muutub veidi mõrkjamaks, veidi keelt parkivaks, meenutades viinamarjakestade tanniinisust. Järelmekk on hapukas ja ... noh sihuke koduse morsi laadne.

Keskmisest kergema kehaga, nõrgalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga kummaline rüübe. Janu peletamiseks ja keele puhastamiseks suurepärane, kuid ... noh selline odava marjaveini taoline. Ilmselt suvisel aiapeol oleks vägagi omal kohal.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment