Monday, September 25, 2023

Hopalaa - Juicexplode Raspberry & Orange

Juicexplode Raspberry & Orange (Hopalaa, Läti) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "IPA - Fruited" ja hinnang pole veel veel välja kujunenud

Tootjainfo: "IBU 34"

Keskmist kasvu purk, sildikujundus roosa-puna-plahvatuslik. Tuhmroosakas vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - ebamäärane ja kolepruunakas-punakas. Aroom - vaarikas on ju täitsa olemas, aga apelsiniga ei õnnestu kontakti saavutada.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse - parfümeeritud ja hapukas-mõrkjas. Lõppmaitse - mõru muutub tugevamaks, üritades imiteerida IPAt. Järelmekk - humalahammustus on ju täitsa korralik, aga suutunnetus muutub vesisesks.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseeruud paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ebamäärane nii-ja-naa rüübe. IPA'na ta ju peaaegu et nagu võibolla ehk isegi kvalifitseerub. Mahlajoogina tiba etem, aga kuidas saab vaarikat niimoodi lisada et seda on raske ära tunda, seda vana Gambrinus ei tea. Võibolla osutus siin määravaks apelsini lisamine, kuid ühtlas langes apelsin kuulsusetult selles lahingus.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment