Friday, September 8, 2023

Kasteel - Rubus Framboise

Rubus Framboise (Kasteel, Belgia) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Flavored - Fruit" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Fruit Beer" ja 3,57 punkti.

Tootjainfo: "Kasteel Rubus Framboise is a full-bodied beer with a delicately pearling light pink head. While the ripe raspberries tickle all the senses, a slightly malty undertone appears in the nose. The flavour is a perfect balance of sweet ripe fruits and slightly bitter undertones"

Väike matsakas pudel, lillakas-punasel sildil vaarikas. Punakas-kollakas vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt ja sügavalt sädelevpunane. Aroom - emhhh ... miks tundub, et siin on lisaks vaarikale ka porgandit?

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja jõuliselt magus-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-magus, porgandisiirupi ja sünteetilise vaarikapulbri sega. Lõppmaitse - mõru-magus ... vaarikaseemnete mõru oleks nagu naturaalne, aga kaalika-porgandi-vaarika segu mõjub kunstlikuna. Järelmekk - köögiviljavaarika segusiirup

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi siirupja paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga kentsakas rüübe. Maiasmokkadele ilmselt magusa joogina kui sellisena ilmselt meeldib. Vaarikaõllena aga noh ma ei tea - porgandivaarikat pole mina varem kohanud.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment